Listen

Degree in Hotel Management

240 credits - University School of Hotel Management of the Balearic Islands

What is it?

El grau de Direcció Hotelera té com a objectiu proporcionar a l'alumne els coneixements i les habilitats necessàries per a la direcció d'empreses hoteleres. La finalitat de l'estudi és formar professionals capaços d'exercir tasques de direcció d'empreses d'allotjament i restauració, en entorns nacionals i internacionals. Aquests estudis tenen un important component pràctic en les àrees de gestió operativa de tots els departaments d'un hotel.

What will you learn?

Com alumne del Grau en Direcció Hotelera coneixeràs i et familiaritzaràs amb l'activitat turística en general i amb el sector hoteler en particular. Adquiriràs coneixements orientats a la direcció d'empreses en el sector de l'hoteleria, l'allotjament i la restauració i realitzaràs pràctiques en empreses en entorns nacionals i internacionals.

Adquiriràs competències en l'aplicació de principis de direcció i gestió bàsics en els diversos departaments i àrees operatives per a la millora contínua de l'empresa hotelera. També coneixeràs i podràs aplicar al sector hoteler coneixements d'economia, dret, geografia, noves tecnologies i recursos humans, amb capacitat per al treball en equip i adaptar-te a nous entorns en un sector altament dinàmic. Tot això, amb un alt nivell de formació en idiomes, tant anglès com alemany.
 

Refer to all of the areas of the study .

What will you be able to do once you finish?

El graduat/da en Direcció Hotelera haurà desenvolupat les habilitats necessàries per dur a terme tasques professionals de direcció i gestió. Coneixerà els fonaments de la indústria hotelera; serà capaç de resoldre problemes, defensar arguments, recopilar informació i analitzar críticament aspectes territorials, socials, econòmics i jurídics relacionats amb l'hostaleria, l'allotjament i la restauració, i disposarà d'un elevat nivell de coneixement de les llengües anglesa i alemanya. Tindrà un esperit de servei al públic i els recursos professionals per desenvolupar-lo amb responsabilitat i ètica.

El graduat/da en Direcció Hotelera serà capaç de desenvolupar una carrera professional en:

  • Empreses d'allotjament (hotels, cadenes hoteleres, empreses de creuers...): com a director/a, sotsdirector/a, director/a o coordinador/a de departament (reserves, recepció, compres, gestió d'ingressos - revenue management)
  • Empreses d'allotjament no vacacionals (hospitals, residències...) com a director/a, sotsdirector/a, i/o responsable de departament.
  • Empreses de restauració i empreses relacionades amb l'oferta complementària (centres d'oci, càtering i parcs temàtics) com a director, gerent, responsable d'àrea, assessor.
  • Empreses de consultoria per a creació d'empreses del sector hoteler, d'allotjament i restauració.
  • Instituts d'investigació, universitat i altres centres de recerca: docència i recerca en l'àmbit de l'hoteleria, l'allotjament i la restauració.

Travel and Learn

The UIB offers students the chance to take part in different exchange and mobility programmes:

 

High-quality official study

Legislation requires that official Spanish Degrees receive positive evaluations by the National Agency for Quality Assessment and Accreditation (ANECA). This process is called verification, and it serves to ensure that the development programme in which you will participate will provide the skills and learning results that it is supposed to.

See the official degree study plan report

The European Higher Education Area requires that a system be in place to ensure the quality of degree programmes .

Bachelor's programmes are subject to assessment and are continuously improved upon in order to guarantee their prestige and recognition within Europe. You can see the results of the assessments at results section .

Social and Legal Sciences
80 places
240 credits. 4 years
In-Person Classes