Skip to content
 

Mateu Nadal Servera

Mateu Nadal Servera
Associate Lecturer
Nursing

Mateu Nadal Servera

Curriculum

Brief CV

Infermer de cures intensives de l'Hospital Universitari Son Llàtzer (Servei de Salut de les Illes Balears). Professor associat del Departament d'Infermeria i Fisioteràpia (Universitat de les Illes Balears), col·laborador del Grup d'Investigació en Cures i Atenció en Salut (GICAS).

 

Màster en Investigació en Salut i Qualitat de Vida (Universitat de les Illes Balears), en Intervencions d'Infermeria al Malalt Crític (Universitat de Barcelona) i en Seguretat del Pacient i Qualitat Assistencial (Universitat Miguel Hernández d'Elx). Experiència assistencial en atenció sociosanitària geriàtrica, consulta i urgències d'atenció primària, hospitalització de neurorrehabilitació i lesió medul·lar, hemodiàlisi, i principalment, cures intensives. Experiència docent en seminaris sobre Història de la Infermeria, en tutories sobre Unitats de Cures Intensives i en classes magistrals sobre Infermeria en el pacient amb problemes neurològics.

 

Acualment, doctorand en Investigació en Salut Pública i Malalties d'Alta Prevalença: la seguretat clínica en les unitats de cures intensives de Mallorca, discursos de pacients i professionals des d'una perspectiva crítica.

Teaching

Teaching, 5 previous years

Subject Degree
22702 - Historical Bases of Nursing Professionals
  • Degree in Nursing 2016-17, 2018-19
22714 - Nursing in Adults III
  • Degree in Nursing 2018-19
22722 - Nursing in Adults V
  • Degree in Nursing 2017-18
22751 - Clinical Practice V
  • Degree in Nursing 2018-19

Research

Research groups

Group Membership type
Research group in health care and service delivery (GICAS) Collaborator
Google+ UIB