Skip to content
Listen
 

Oscar Prat Valles

Oscar Prat Valles

Oscar Prat Valles

Curriculum

Brief CV

Òscar Prat i Vallès és diplomat en Magisteri en l'especialitat d'Educació Primària (16/07/1997) i Llicenciat en Psicopedagogia (01/03/2001) per la Universitat Ramon Llull. La seva activitat laboral s'ha desenvolupat en les distintes etapes del sistema educatiu, tant a primària com a secundària i la universitat. Ha desenvolupant funcions docents, com a tutor, com a mestre especialista en Pedagogia terapèutica, com a Orientador d'EOEP, com a Cap d'estudis adjunt a l'ESO i com a professor associat dels estudis de psicopedagogia a la UIB.

Ha treballat en centres concertats de Catalunya i en centres públics de les Illes Balears. Tanmateix, en l'àmbit del lleure, ha col·laborat amb el departament de pedagogia de la Fundació Pere Tarrés.

Ha col·laborat amb el CEP d'Eivissa i amb l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar per a la formació de formadors en la línia estratègica de convivència i educació emocional (Protocol d'assetjament, Pràctiques Restauratives, Formació inicial de membres de l'equip de suport...)

És membre de l'Associació de Justícia i Pràctica Restaurativa de les Illes Balears.

Darreres publicacions:

  • Practicas restaurativas en el comedor escolar. Revista Convives nº21, Marzo 2018 . (ISSN 2254-7436) Páginas 49 a 54.
  • Las Prácticas Restaurativas en el contexto escolar. Revista entrelíneas nº41, Julio 2018. (ISSN 1575-0841) Páginas 24 a 29.

Teaching

Office Hours

You need to book a date with the professor in order to attend a tutoring session

Subjects taught. Academic Year 2019-20

Subjects taught
Subject Degree/campus
10694 - Interaction and Co-Existence in the Classroom

Teaching, 5 previous years

Subject Degree
10694 - Interaction and Co-Existence in the Classroom
  • Master's in Teaching Training 2018-19
Google+ UIB